Collagene hyaluronique tretman

Show info

Collagene hyaluronique tretman – Sothys je kreirao i patentirao novu Cosmeceutical anti-age liniju, ekskluzivan koncept koji se bazira na profesionalnoj dijagnozi od strane Sothys kozmetičara tačne starosti kože klijenta (stepen starosti), sa ciljem da se svakom klijentu individualno ponudi efikasan, kompletan i potpuno prilagodjen anti-age program.
Elastin, kolagen i hijaluronska kiselina, tri prirodna filera u koži imaju glavnu ulogu u procesu starenja kože. Sa godinama njihov kvalitet i kvantitet opada, a kao rezultat toga nastaju bore, opuštena i beživotna koža.

U srcu ovog programa se nalaze H2CR kompleks i velika Sothys inovacija – ekskluzivan laneni komplex iz Sothys Auriac istraživanja bogat Omega 3 i šećerima koji kožu snabdevaju esencijalnim masnim kiselinama čuvajući joj vitalnost i svežinu.

Za najbolje rezultate preporučuje se kombinacija Collagen Hyaluronique tretman i kućne nege u vidu Grade krema i seruma.

Collagen Hyaluronique tretman – Intenzivni anti – age tretman adaptiran prema stvarnoj starosti kože, prema profesionalnoj dijagnozi koja određuje stepen starosti kože. Kombinuje moćni koktel peptida, antioksidansa, kolagena i hijaluronske kiseline. Mineralna mikrodermoabrazija vulkanskim kamenjem i salicilna kiselina pripremaju kožu da bolje prihvati „ injection like” efekte hijaluronskog seruma za popunjavanje bora. Sledi Digi – Esthetique masaža lica sa patentiranim serumom za elastičnost kože, a preko svega Collagen lifting maska koja popunjava bore oblikuje oval i ima lifting efekat.