Oxygen tretment

Mezoporacija

Oxygen treatment

Oxygen tretman sa kiseonikom predstavlja vrhunski tretman kože koji se ističe svojom sposobnošću da pruži dubinsku hidrataciju i podstakne proizvodnju kolagena. Ovaj članak će detaljno istražiti sve aspekte ovog tretmana, od njegovih benefita i efekata do samog postupka i optimalnih situacija za njegovo sprovođenje.

  • Oxygen Tretman: Prirodna Poboljšanja za Vašu Kožu
  • Benefiti Oxygen Tretmana
  • Povećana Proizvodnja Kolagena

Oxygen tretman se ističe u podsticanju proizvodnje kolagena, ključnog proteina za održavanje čvrstoće i elastičnosti kože. Ovaj tretman pruža dugotrajan efekat zatezanja kože, čineći je vidno mlađom.

Dubinska Hidratacija i Hranjenje Kože

Jedan od najvažnijih aspekata ovog tretmana je sposobnost da dubinski hidrira i hrani kožu. To je posebno značajno u sušnim uslovima ili tokom ekstremnih temperatura.

Detoksikacija i Umirivanje Crvenila

Oxygen tretman ima detoksikacioni efekat na kožu, pomažući eliminaciju toksina. Takođe umiruje crvenilo, čineći kožu izglađenom i sjajnom.

  • Efekti Oxygen Tretmana
  • Vidljivi Rezultati Tokom Tretmana

Jedinstvena karakteristika ovog tretmana je trenutna vidljivost rezultata. Već tokom samog tretmana, koža postaje vidno zategnuta, glatka i osvežena.

Idealno Pre i Posle Mora

Oxygen tretman se preporučuje kao priprema kože pre izlaganja suncu i visokim temperaturama. Nakon mora, pomaže u oporavku kože od uticaja sunca i slane vode, posebno kod opekotina od sunca.

Kome Se Preporučuje Oxygen Tretman?

Pogodan za Sve Starosne Dobne Grupe.

Ovaj tretman je potpuno prirodan i bezbedan, što ga čini pogodnim za sve starosne grupe. Čak je preporučljiv i za trudnice i dojilje.

 Savršenstvo Tokom Cele Godine

Oxygen tretman može se primenjivati u svako doba godine, pružajući kontinuiranu negu koži tokom svih sezona.

Procedura Oxygen Tretmana

Faza Pilinga i Pripreme Kože

Tretman počinje pažljivim pilingom pod pritiskom, uklanjajući mrtve ćelije kože i otvarajući puteve za dubinsku apsorpciju hranljivih sastojaka.

Nanošenje Seruma i Unos Kiseonika

U drugoj fazi, specifičan serum prilagođava se tipu kože, a zatim se koristi oxygen pištolj za dubinsku aplikaciju seruma uz kiseonik, postižući optimalnu apsorpciju.

Intenzivna Oksigenacija i Dodatna Nega

Finalna faza uključuje intenzivnu oksigenaciju kože sa 95% čistog kiseonika. Nakon tretmana, sprovodi se dodatna nega maskom i kremom prilagođenom tipu kože.

Zaključak: Oxygen Tretman kao Vaša Nova Rutina Lepote

Oxygen tretman sa kiseonikom nije samo tretman kože; to je iskustvo koje nudi prirodnu lepotu i dugotrajne rezultate. Sa svojom sposobnošću da poboljša teksturu, hidrira i podstiče regeneraciju kože, ova inovativna procedura postaje ključni deo optimalne nege kože. Iskoristite blagodati oxygen tretmana kako biste postigli sjajnu, zdravu i osveženu kožu tokom cele godine.

Pogledajte sve tretmane. Za više informacija slobodno nas pozovite.