Medicinski hemijski piling

Show info

Fitopiling, deluje na sve slojeve epiderma, apsolutno bez štetnih posledica,svi sastojci fitopiliga su prirodni biološki aktivni preparati. Dugogodišnji rad sa ovom terapijom potvrđuje njenu viskoku efikasnost i apsolutnu neškodljivost.
Fitopiling ne samo da izaziva brzo perutanje površinskog sloja kože nego i aktivno utiče na normalizaciju metabolizma elemenata u koži, obnavljanje turgora (elastičnost i zategnutost kože).
Biološko dejstvo pilinga ostvaruje se putem poboljšanja metabolizma tkiva. Za razliku od drugih vrsta pilinga Fitopilig ima produženo delovanje , što znači da posle od 2-3 tretmana postiže poboljšanje stanja kože.
Ako uzmemo u obzir sve što smo do sada pomenuli ,vrlo privlačno izgleda prirodni terapeutski biljni piling “KAKTUS”., to je izvanredna alternativa svim nabrojanim oblicima pilinga, zato što prilikom primene FITOPILING u koži ne dolazi do koagulacije belančevina.
Fitopiling je veoma efikasan, daje brze rezultate, bez traumiranja kože i ne izaziva komplikacije u periodu posle pilinga.
Preparat veoma uspešno leči kožu i utiče na njeno veoma brzo obnavljanje .Ovaj piling možemo preporučiti za rešavanje više od 60 % problema kože sa kojima se svakodnevno srećemo.

Indikacije:

  • bubuljice
  • hiperkeratoza
  • neravna tekstura kože
  • masna koža sa proširenim porama
  • hiperpigmentacija
  • podlivi posle akni i infiltranti
  • profilaktika starenja kože
  • ožiljci koji su nastali na koži kao posledica bubuljica

HOLIVUDSKI TRETMAN LICA

Hemijski piling trihlorsirćetnom kiselinom (TCA) je hemijski piling veće jačine TCA piling spada u grupu pilinga srednje dubine i koristi se za lečenje ožiljaka, finih bora, proširenih pora i oštećenja kože od Sunčevog zračenja. Upotrebljavaju se pilinzi sa 15%, 25% i 35% TCA kiseline u zavisnosti od stanja kože pacijenta. Funkcija ove kiseline nije samo u uklanjanju površnog sloja kože, već i u stimulaciji fibroblasta, ćelija odgovornih za stvarajnje kolagena i elastina.
Pomaže pri normalizaciji hiperkeratoze, postaje ujednačena celom površinom delovanja,
Dublje delovanje koje se može koristiti za uklanjanje ožiljaka, dubljih bora i pigmentnih problema, Aktivira i stimuliše sintezu epidermalnih lipida, kao komponente vanćelijskog matriksa u dermisu i smanjuje broj atipičnih ćelija. i staviti sliku ako moze koja je u prilogu.
Holivudski tretman lica 5000,00 rsd.