Oxygen tretman kiseonikom

Show info

08 jul 2020 in Globally

Author : milan

Tags: ,

Kiseonik je tretman koji zateže i osvežava, stimuliše ćelijsku respiraciju, povećava čvrstinu i elastičnost kože i daje efekat većekompaktnosti i živosti. Smanjuje iritacije, deluje na strije i ožiljke, poboljšava balans kože i hidriranost, otvara pore i odlično deluje protiv upala i bakterija. Tretman je neinvazivan i nema sporednih efekata.

Pretvaranjem kiseonika iz vazduha u sterilni kiseonik postiže se intenzivna oksigenacija i detoksikacija ćelija kože. Postepeno se podstiče metabolizam ćelija i jačaju sve fiziološke funkcije kože, što za rezultat ima poboljšanje opšteg funkcionisanja, strukture i izgleda kože. TEČNI KISEONIK Stimulacijom ćelijskog metabolizma ,kroz prethodno vezivanje, prenos i oslobađanje atmosferskog kiseonika, stvara se oksigenacija, poboljšava mikrocirkulacija i kao rezultat dobija detoksikacija organizma (vezivanjem i uklanjanjem ugljen dioksida).

Rezultat:

Pretvaranjem kiseonika iz vazduha u sterilni kiseonik, podstiče se intenzivna oksigenacija kože Unos kiseonika zajedno sa aktivnim materijama u kožu (hijaluronska kiselina, vitamini, serumi) u najdublje slojeve kože čime se snažno ubrzava sinteza kolagena Najzdraviji i najprirodniji tretman za lice Tehnologija kiseonika odmah nakon nanošenja povećava količinu
atmosferskog kiseonika u koži. Kiseonik okrepljuje mikrocirkulaciju kože Efekat druge kože – nakon nege koža je preporođena( ružičasta, odmorna i vidno podmlađena).

Sorry, the comment form is closed at this time.