Deep relax 90‘

Deep relax 90‘
Massage, Body care

Deep Relax 90’ Tretman: Dubinsko Opuštanje za Telo i Um

Savremeni život donosi sa sobom mnogobrojne izazove i stresne situacije koje mogu negativno uticati na naše fizičko i mentalno zdravlje. U svetu gde su ubrzani tempo i svakodnevne obaveze postali norma, potreba za dubinskim opuštanjem nikada nije bila veća. Jedan od tretmana koji je osmišljen da pruži sveobuhvatno opuštanje tela i uma je Deep Relax 90’.

Šta je Deep Relax 90’?

Deep Relax 90’ je specijalizovani tretman masaže koji traje 90 minuta, osmišljen da pruži duboko opuštanje i obnovu energije. Ovaj tretman kombinuje različite tehnike masaže, aromaterapiju i upotrebu eteričnih ulja kako bi se postigao maksimalan efekat opuštanja i regeneracije.

Benefiti Deep Relax 90’ Tretmana

  1. Smanjenje stresa: Jedan od glavnih ciljeva Deep Relax 90’ tretmana je smanjenje stresa. Kombinacija blagotvornih masažnih tehnika i mirisa eteričnih ulja pomaže u smanjenju napetosti i anksioznosti.
  2. Poboljšanje cirkulacije: Masaža stimuliše protok krvi, što dovodi do boljeg snabdevanja tkiva kiseonikom i hranljivim materijama. To može pomoći u bržem oporavku mišića i smanjenju bolova.
  3. Opuštanje mišića: Kroz ciljanu masažu, tretman pomaže u opuštanju napetih mišića, smanjenju bolova u leđima, vratu i ramenima.
  4. Poboljšanje sna: Duboko opuštanje koje se postiže tokom tretmana može pozitivno uticati na kvalitet sna, pomažući vam da se osećate odmornije i revitalizovanije.
  5. Mentalna jasnoća: Opuštanje tela pozitivno utiče i na um. Tretman može poboljšati mentalnu jasnoću, koncentraciju i ukupno raspoloženje.

Kako se izvodi Deep Relax 90’ Tretman?

Deep Relax 90’ tretman izvodi se u mirnom i prijatnom okruženju, koje je pažljivo pripremljeno da podstakne opuštanje. Tretman obično uključuje sledeće korake:

  1. Priprema: Terapeut započinje razgovorom kako bi razumeo vaše specifične potrebe i područja koja zahtevaju posebnu pažnju.
  2. Aromaterapija: Korišćenje eteričnih ulja koja su poznata po svojim opuštajućim svojstvima. Ulja poput lavande, kamilice ili ylang-ylanga mogu se koristiti za dodatno opuštanje.
  3. Masažne tehnike: Terapeut koristi različite tehnike masaže, uključujući švedsku masažu, dubinsku masažu tkiva i refleksologiju. Svaka tehnika ima svoju specifičnu funkciju u opuštanju i obnavljanju tela.
  4. Fokus na disanje: Tokom tretmana, terapeut može voditi klijenta kroz tehnike disanja koje pomažu u dodatnom opuštanju i smanjenju stresa.
  5. Završetak: Nakon masaže, klijentima se savetuje da polako ustaju i piju puno vode kako bi pomogli telu da izbaci toksine oslobođene tokom tretmana.

Zaključak

Deep Relax 90’ tretman je idealan izbor za one koji traže efikasan način da se opuste i obnove energiju u ubrzanom svakodnevnom životu. Kroz kombinaciju različitih masažnih tehnika, aromaterapije i fokusiranog disanja, ovaj tretman pruža sveobuhvatan pristup relaksaciji i regeneraciji tela i uma. Ako osećate da vam je potreban predah od stresa i napetosti, Deep Relax 90’ može biti upravo ono što vam je potrebno za povratak unutrašnjeg balansa i vitalnosti.

Pogledajte našu FB i Instagram stranicu.
Za više informacija slobodno nas pozovite. Pogledajte ostale tretmane.

Our Location

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Reach Us

+381 69/155-41-44 & 0038121/636-02-45