Digi-esthetique face massage

Facial care, Facial treatments

Digi-esthetique face massage

Digi-esthetique masaža lica ampulom predstavlja inovativan pristup nezi kože koji kombinuje prednosti visoko koncentrisanih aktivnih sastojaka u ampulama sa specijalizovanim tehnikama masaže. Ova metoda se sve više popularizuje među profesionalcima u oblasti kozmetologije zbog svoje efikasnosti u poboljšanju tonusa kože, smanjenju bora i podsticanju cirkulacije.

Šta je Digi-esthetique masaža?

Digi-esthetique masaža je tehnika koja koristi precizne pokrete prstima kako bi se stimulisale različite tačke na licu. Ova masaža je inspirisana principima akupresure i refleksologije, a njeni pokreti su osmišljeni da poboljšaju protok limfe, podstaknu cirkulaciju krvi i oslobode napetost u mišićima lica. Na taj način, Digi-esthetique masaža pomaže u postizanju mladalačkog i svežeg izgleda kože.

Uloga ampula u Digi-esthetique masaži

Ampule su male staklene bočice koje sadrže visoko koncentrisane aktivne sastojke, kao što su hijaluronska kiselina, vitamini, peptidi i antioksidansi. Ovi sastojci su ključni za hidrataciju, regeneraciju i zaštitu kože od štetnih uticaja iz okoline. Kada se koriste u kombinaciji sa Digi-esthetique masažom, ampule omogućavaju dubinsko prodiranje aktivnih sastojaka u kožu, što dodatno pojačava efekte masaže.

Koraci u Digi-esthetique masaži lica ampulom

  1. Čišćenje kože: Prvi korak je temeljno čišćenje kože kako bi se uklonile nečistoće, sebum i ostaci šminke. Ovo osigurava da koža bude spremna za apsorpciju aktivnih sastojaka iz ampule.

  2. Aplikacija ampule: Nakon čišćenja, nanosi se sadržaj ampule na lice. Ampule su obično formulisane za specifične potrebe kože, pa je važno odabrati pravu ampulu za vaš tip i stanje kože.

  3. Digi-esthetique masaža: Koristeći specifične pokrete prstima, terapeut vrši masažu lica. Ova masaža obuhvata niz tehnika poput tapkanja, pritiskanja i kružnih pokreta, koji su usmereni na stimulaciju različitih tačaka na licu.

  4. Završna nega: Nakon masaže, na kožu se nanose dodatni proizvodi za negu, kao što su serumi, kreme ili maske, kako bi se zadržala hidratacija i poboljšali rezultati tretmana.

Prednosti Digi-esthetique masaže lica ampulom

  1. Poboljšanje tonusa kože: Masaža pomaže u toniranju mišića lica, čineći kožu zategnutijom i elastičnijom.
  2. Hidratacija: Ampule bogate hijaluronskom kiselinom i drugim hidratantnim sastojcima dubinski hidriraju kožu.
  3. Smanjenje bora: Redovna masaža može smanjiti pojavu finih linija i bora, posebno oko očiju i usana.
  4. Detoksikacija: Stimulisanje limfne drenaže pomaže u uklanjanju toksina iz kože, što dovodi do svežijeg i čistijeg tena.
  5. Opustanje: Masaža lica oslobađa napetost i stres, pružajući osećaj opuštenosti i blagostanja.

Zaključak

Digi-esthetique masaža lica ampulom predstavlja savršen spoj tehnologije i tradicionalnih tehnika masaže. Korišćenje visoko koncentrisanih ampula u kombinaciji sa preciznim pokretima prstima omogućava postizanje optimalnih rezultata u nezi kože. Ovaj tretman je idealan za sve koji žele da unaprede svoj izgled i postignu dugotrajne efekte u borbi protiv starenja i umora kože.

Pogledajte našu FB i Instagram stranicu.
Za više informacija slobodno nas pozovite. Pogledajte ostale tretmane.

Our Location

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Reach Us

+381 69/155-41-44 & 0038121/636-02-45