Tretman trenutne blistavosti

Facial care, Facial treatments

Tretman trenutne blistavosti

Pravi „dva u jednom“ tretman lepote. Ovo je hidrantni tretman sa visokim sjajem. Preporučuje se onoliko često koliko želite da budete lepe!

  • Tretman visokog sjaja za dehidriranu kožu
  • Za svakoga ko želi da izgleda najlepše moguće
  • Više od jednostavnog sjaja tretman koji nudi i hidrataciju u okviru iste seanse
  • Vrhunac ovog tretmana: fantastična osvežavajuće maska, vrlo glatka i ulepšavajuća koja se uklanja poput druge kože. Na svakom klijentu je drukčija.
  • Tretman omogućuje dugotrajni efekat šminke u toku dugog dana ili noći. Ovo je tretman koji se radi pre izlaska… ili na dan venčanja!
Koje su karakteristike tretmana?

Obaj tretman viskokog sjaja je prilagođen svakom tipu kože. Tretira i ulepšava dehidriranu kožu.

Hidratantno dejstvo desetrostruko pojačava efekat ulepšavanja. Maska je napravljena po meri dehidrirane kože bogata aktivnim sastojcima morskog porekla. Ova maska ne samo da uklanja umor već i osvežava i napaja dehidriranu kožu.

Tokom ovog tretmana koža se snabdeva i vitaminima zahvaljujući masaži tokom koje se ubacuju ampule sa vitaminskim uljima.

Koji su rezultati vitaminskog tretmana?

Dehidriranoj koži se vraća sjaj i vlažnost. Koža je vidno lepša, sjajnija i mekša, a ten dobija izvanrednu svežinu. Bore usled isušenosti kože se ispunjavaju, i vidno su smanjene.

Zahvaljujući osvežavajućem efektu print maske, tretman omogućuje dugotrajni efekat šminke u toku dugog dana ili noći. Ovo je tretman koji se radi pre izlaska ili na dan venčanja!

Pogledajte našu FB i Instagram stranicu.
Za više informacija slobodno nas pozovite. Pogledajte ostale tretmane.

Our Location

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Reach Us

+381 69/155-41-44 & 0038121/636-02-45