Gel lak noge

Lak za noge
Nega tela, Pedikir

Gel lak za nokte: Savršenstvo dugotrajnosti i sjaja

U današnje vreme, estetika noktiju postala je važan deo lične nege i stila. Sa razvojem raznih tehnika i proizvoda, želja za savršenim noktima postaje sve dostižnija. Jedan od najpopularnijih i najtraženijih proizvoda u svetu manikira jeste gel lak za nokte. On donosi dugotrajnost, sjaj i savršen izgled koji traje nedeljama.

Šta je gel lak za nokte?

Gel lak za nokte je inovativni proizvod koji kombinuje karakteristike običnog laka za nokte i trajnosti gel tehnologije. To je hibridni proizvod koji se nanosi kao običan lak za nokte, ali se zatim suši pod UV ili LED lampom kako bi se postigla dugotrajnost i visoki sjaj.

Prednosti gel laka za nokte

  1. Dugotrajnost: Jedna od glavnih prednosti gel laka je dugotrajnost. Dok obični lakovi za nokte mogu se ljuštiti ili oguliti nakon nekoliko dana, gel lak može ostati netaknut nedeljama.

  2. Sjaj: Gel lak daje intenzivan sjaj koji traje tokom celog perioda nošenja, čineći nokte izuzetno atraktivnim.

  3. Brzina sušenja: Sušenje gel laka se ubrzava korišćenjem UV ili LED lampe, što znači da nema čekanja da se lak osuši kao kod klasičnih lakova.

  4. Jačanje noktiju: Neki gel lakovi sadrže sastojke koji jačaju nokte, čineći ih manje sklonim lomljenju ili pucanju.

  5. Širok spektar boja: Gel lakovi dolaze u velikom broju nijansi, što omogućava svakome da pronađe boju koja odgovara njihovom stilu ili raspoloženju.

Postupak nanošenja gel laka za nokte

  1. Priprema noktiju: Nokti se prvo pripremaju skidanjem prethodnog laka, oblikovanjem i blagim brušenjem površine kako bi se omogućilo bolje prianjanje gela.

  2. Baza: Nanosi se tanki sloj baze gel laka kako bi se stvorila osnova za boju i produžila trajnost.

  3. Boja: Nakon baze, nanosi se sloj željene boje gel laka. Potrebno je naneti tanak, ali ravnomeran sloj kako bi se izbegle neravnine ili grudvice.

  4. Sušenje: Svaki sloj gela se suši pod UV ili LED lampom nekoliko minuta.

  5. Završni sloj: Na kraju, nanosi se završni sloj koji dodatno pojačava sjaj i produžava trajnost laka.

Uklanjanje gel laka za nokte

Uklanjanje gel laka za nokte može biti malo složenije nego kod običnih lakova, ali je i dalje prilično jednostavno. Obično se koristi acetonski odstranjivač laka za nokte, koji se nanosi na vaticu i stavlja na nokat, omotan aluminijumskom folijom. Nakon nekoliko minuta, gel lak će omekšati i moći će se lagano ukloniti.

Zaključak

Gel lak za nokte predstavlja revolucionarni proizvod u industriji manikira, pružajući dugotrajan sjaj i boju koja traje nedeljama. Bez obzira da li se odlučite za salon ili samostalno nanošenje kod kuće, gel lak je siguran izbor za svakoga ko želi savršeno negovane i atraktivne nokte.

Pogledajte našu FB i Instagram stranicu.
Za više informacija slobodno nas pozovite. Pogledajte ostale tretmane.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže