Hijaluronski fileri

Estetski tretmani, Tretmani lica
Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri spadaju u red estetskih tretmana lica. Pod uticajem različitih faktora, snaga i elastičnost našeg tkiva se smanjuju tokom godina, pogotovo na licu. Vlakna kolagena se razgrađuju, prirodni rezervoari za vlagu se smanjuju i počinjemo da se suočavamo sa malim borama na čelu, oko očiju, između očiju, usne gube volumen i svežinu, lice deluje umorno, oči nenaspavano, podočnjaci su izraženi, lice nema prirodne konture i jagodice, a pojavljaju se i bore oko usana.

Tretmanom hijaluronskim filerima, moguće je podići ove potonule površine lica i odstraniti manje ili vidljivo smaniti veće bore blagom, neinvazivnom metodom. Dakle, izgubljene mladenačke strukture lica mogu biti obnovljene.

Kako se sama procedura izvodi?

Naši doktori prvo procenjuju lice pacijenta koje ćemo lečenjem dovodesti do željenog ishoda. Dugogodišnje iskustvo u oblasti estetske medicine omogućava prirodne rezultate i podmlađujući lifting efekat.

Pre nego što počnu sa tretmanom, naši lekari objašnjavaju tačno sa kojim materijalima mogu da postignu kakav rezultat. Pacijent i doktor zajedno razvijaju koncept terapije.

U našoj ordinaciji koriste se dermalni fileri visokog kvaliteta na bazi hijaluronske kiseline. Fileri se biraju pojedinačno, uzimajući u obzir potrebe pacijenta. Zadovoljstvo i dobrobit pacijenta su našim doktorima uvek najvažniji, i zato se svakom pacijentu ponaosob posvećujmo sa posebnom pažnjom.

Koje se sve nedostaci na licu mogu rešiti hijaluronskim filerima?

• Oči i podočnjaci
• Usta i nazolabijalne
• Nos
• Konturisanje lica

Hijaluronski fileri su biorazgradivi a dužina trajanja je od 6 do 24 meseci.

Za više informacija slobodno nas pozovite. Pogledajte ostale tretmane.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže