Kolagen niti

Nega lica

Kolagen niti

Tretman Kolagenskim Kozmetičkim Nitima je revolucionarni tretman kojeg izvodimo u Divine centru.

Divine Centar predstavlja vrhunsku destinaciju za revolucionarne kozmetičke tretmane, a jedan od najefikasnijih je Tretman Kolagen Nitima. Ovaj neinvazivan postupak koristi najsavremeniju nano tehnologiju kako bi pružio trenutno osveženje i pomladjenje vaše kože.

Inovativna Nano Tehnologija Kolagen Niti:

Tretman Kolagen Nitima predstavlja spoj inovacije i luksuza. Kroz upotrebu posebno dizajniranih kolagen niti napravljenih od proteina svile, toplota omogućava njihovu duboku apsorpciju u kožu. Ovi „končići“ natopljeni kolagenom rastvaraju se, a hranljivi sastojci prodiru u kožu, pružajući trenutno uklanjanje bora i revitalizaciju kože.

Bezbolno iskustvo bez otoka ili perioda oporavka:

Jedna od ključnih prednosti ovog tretmana je njegova potpuna neinvazivnost. Nakon postupka, nećete osećati bol, niti ćete iskusiti otok. Takođe, nema potrebe za dugim periodom oporavka, što čini ovaj tretman idealnim za one koji žele brze i efikasne rezultate bez suvišnih neugodnosti.

Više od samo uklanjanja bora:

Kolagen niti ne samo da uklanjaju bore već doprinose i celokupnom zdravlju kože. Vraćaju koži potrebnu elastičnost i vlagu, ublažavajući vidljive znakove starenja. Tretman takođe podstiče tonus kože i povećava proizvodnju kolagena, čineći vaše lice mlađim i svežijim.

Primena na različitim delovima tela:

Ovaj tretman može se primeniti na licu, vratu, dekolteu i šakama, pružajući potpuno holističko iskustvo pomlađivanja.

Preporuka za najbolje rezultate:

Za postizanje jačih i trajnijih rezultata, preporučujemo seriju od 3 tretmana u razmaku od 10-15 dana između svakog tretmana. Rezultati variraju u zavisnosti od individualnog stanja kože, obezbeđujući personalizovan pristup vašem unapređenju.

Zakoračite u svet Divine Centra i doživite transformaciju koja seže duboko ispod površine kože. Naš Tretman Kolagen Nitima je više od kozmetičkog tretmana; to je put ka otkrivanju novog, osveženog izgleda vaše kože.

Pogledajte ostale tretmane nege lica. Za više informacija slobodno nam se obratite.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže