Mezoterapija vrat, dekolte, ruke

Estetski tretmani, Tretmani tela

Šta je Mezoterapija?

Mezoterapija više od 60 godina ima široku primenu u estetici, reumatologiji i terapiji bola. Koža stari već sa navršenih dvadeset godina. Prvi znaci starenja nastaju već od tog doba života. Svakodnevno izlaganje nepovoljnim atmosferskim uticajima, suncu, vetru utiče na to da koža gubi elasticitet, vlažnost i kolagen.

Primena?

U estetskoj medicini se koristi za:
• Otklanjanje znakova starenja kože i njeno podmlađivanje,
• Odstranjivanje fleka i ujednjacavanje tena,
• Uklanjanje ožiljaka,
• Smanjenje pora i regulisanje sebuma,
• Uklanjanje podočnjaka i zatezanje kože lica, i
• Poboljšanje tonusa, uklanjanje masnih naslaga.

Sastav mezoterapijskog koktela?

Mezoterapijski kokteli su bogati neukrštenom hijaluronskom kiselinom, aminokiselinama, multivitaminima (A, C, E, D), kompleksom vitamina B, mineralima, organskim silicijumom, peptidima i kolagenom.

Kako se izvodi?

Procedura se izvodi putem tankih mezoterapijskih iglica u adekvatan sloj kože i potkožnog tkiva. Naši doktori obraćaju posebnu pažnju na izbor tehnike, jer se jedino na taj način postiže adekvatan rezultat. Drugi načini nanošenja mezoterapijskih koktela jesu nanošenje sa derma penom, derma rolerom ili aparaturnom tehnikom.

Koliko tretmana mezoterapije je potrebno?

Potrebno je uraditi 3 do 5 tretmana u razmaku od 14 dana. Već nakon prvog tretmana se vide prvi rezultati. Efekat je vidljiv kod svih pacijenata od 80-90% u zavisnosti od individualnog problema, stanja kože i starosnog doba organizma. Ceo ciklus može se ponoviti nakon 4 do 6 meseci u skladu sa potrebama pacijenata.

Savet lekara nakon tretmana?

Istog dana nakon tretmana promenite i ubacite peglanu jastučnicu i promenite peškir za lice. U našoj ordinaciji nakon tretmana apikovaćemo adekvatnu kremu koju ne treba skidati do sutradan. Ne preporčujemo aplikovanje šminke nakon tretmana.

Za više informacija slobodno nam se obratitte. Pogledajte ostale tretmane.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže