O Sothys-u

Blog

SOTHYS, svet izuzetno prefinjenih emocija i osećaja, legendarno ime koje predstavlja znak kvaliteta i prestiža u salonima, institutima lepote i spa centrima širom sveta.
U fokusu Sothys filozofije je visok kvalitet sirovina koje se koriste, upotreba sofisticiranih i visoko efikasnih rešenja, kao i visok stepen kontrole samog procesa proizvodnje tako da finalni proizvod odgovara najvišim standardima kvaliteta. Spoj prirode i visoke tehnologije sa ciljem da se kreira perfektan ugođaj i vidljiv rezultat odmah nakon tretmana.
U netaknutoj prirodi mesta Auriac, u srcu oblasti Correze, Sothys je kreirao svoju botaničku baštu ” Les jardins de Sothys ” odakle se crpe organski sastojci. Pored sopstvenog istraživačkog centra gde usavršava formulacije za svoje proizvode, Sothys sarađuje i sa nacionalnim centrom Univerziteta iz Limoša.
Odlukom da izaberete Sothys profesionalne proizvode za rad u vašem salonu postajete deo globalnog Sothys Brenda koji je prisutan u preko 110 zemalja širom sveta. Stičete jakog strateškog partnera koji kontinuirano usavršava formulacije, ulaže u istraživanje i razvoj proizvoda i pruža edukaciju za postojeće i nove proizvode i tretmane, kao i mogućnost dodatnog usavršavanja u Sothys Institutu u Parizu.
Sothys je kreirao i patentirao jedinstvenu Digi – Estetique masažu, koja doprinosi da Sothys tretman postane nezaboravno čulno iskustvo.
Sothys tretmane i proizvode možete pronaći u luksuznim spa centrima, najboljim hotelima širom sveta i licenciranim Sothys salonima koji rade po protokolima matičnog Sothys Instituta u Parizu.
2013-te godine Sothys je proglašen za najbolji svetski brend u kategoriji nege za Wellness & Spa.

DOBRODOŠLI U SVET NAJKVALITETNIJE PROFESIONALNE NEGE!

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže