PRP vrat, dekolte, ruke

Estetski tretmani, Tretmani tela

PRP ruke, vrat, dekolte

Šta je PRP?

PRP ili popularno “Drakula” tretman. Ovaj tretman je posebna procedura koja koristi faktore sopstvenog rasta i zarastanja rana, dakle PRP pretstavlja metodu regenerativne terapije.

Uz pomoć plazme bogate trombocitima, ćelije kože se stimulišu na regeneraciju, zarastanje i obnavljanje. Ova metoda praktično preventivno deluje i na neki način usporava mehanizme starenja kože. Elastičnost i čvrstoća vaše kože mogu se poboljšati na duži rok.

Kako se izvodi sam potupak PRP metode?

Pacijentu se u početku uzima mala količina krvi do 150ml, koja se obrađuje posebnom procedurom koja razdvaja različite komponente krvi. Izdvaja se plazma koja je bogata trombocitima, baš kao što nam i sam naziv govori to govori – PRP (plazma bogata pločicama).

Nakon toga, plazma se unosi u kožu, gde razvija svoj puni efekat: podstiče sopstveni kolagen na rast, regeneriše tkivo, omekšava bore i stvara glatku teksturu kože.

Ovo nije “blic” metoda, tako da su prvi rezultati vidljivi za 6 nedelja, dok se najbolji rezultati postižu za 4 do 6 meseci nakon intervencije. Za najbolje rezultate potrebno je 3 tretmana koji se izvode u razmacima od 4 do 6 nedelja.

Primena PRP tretmana?

PRP liftingom se mogu tretirati površni slojevi kože. Ovim postupkom se na potpuno prirodan način podstiče regeneracija i oporavak tkiva na licu, smanjuju se bore i poboljšava tonus kože.

U našu ordinaciju dostupan je i filer od vlastite plazme, sa kojim se istovremeno mogu popuniti veće i manje bore lica, vrata i dekoltea, uvećati usane, formirati jagodice ili naglasiti vilične kosti u cilju konturisanja lica.

Pogledajte našu Instagram i FB stranicu.
Za više informacija slobodno nas pozovite. Pogledajte ostale tretmane.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže