PRX tretman

Nega lica, Tretmani lica

PRX-T33 tretman: Revolucija u neinvazivnoj nezi kože

PRX-T33 tretman predstavlja savremeni pristup neinvazivnoj nezi kože koji je osvojio srca mnogih dermatologa i njihovih pacijenata širom sveta. Ovaj inovativni tretman, razvijen u Italiji, kombinuje najbolje karakteristike hemijskog pilinga i biorevitalizacije, pružajući impresivne rezultate bez potrebe za iglama i dužim periodima oporavka. U nastavku ćemo detaljno istražiti šta je PRX-T33 tretman, kako funkcioniše i koje benefite može doneti vašoj koži.

Šta je PRX-T33 tretman?

PRX-T33 tretman je patentirana formulacija koja sadrži trihlorsirćetnu kiselinu (TCA) u koncentraciji od 33%, vodonik peroksid (H2O2) i kojic kiselinu. Ova specifična kombinacija omogućava duboku penetraciju u dermis, sloj kože ispod epiderma, bez izazivanja oštećenja ili ljuštenja površinskog sloja kože. Zahvaljujući ovoj osobini, tretman je minimalno invazivan i pogodan za sve tipove kože, uključujući i one sa osetljivom kožom.

Kako funkcioniše PRX-T33 tretman?

  1. Dubinska hidracija i revitalizacija: PRX-T33 tretman stimuliše fibroblaste u dermisu da proizvode više kolagena i elastina, što dovodi do poboljšanja strukture i čvrstoće kože.
  2. Svetliji ten: Kojic kiselina u formulaciji pomaže u smanjenju hiperpigmentacija i ujednačavanju tena.
  3. Bez ljuštenja i iritacije: Vodonik peroksid u tretmanu deluje kao stabilizator, smanjujući iritaciju koja je uobičajena kod standardnih hemijskih pilinga.

Prednosti PRX-T33 tretmana

  • Brzi rezultati: Već nakon prvog tretmana primećuje se poboljšanje teksture kože i blistavost tena.
  • Bezbolnost: Tretman je gotovo potpuno bezbolan i ne zahteva anesteziju.
  • Bez perioda oporavka: Nema crvenila, ljuštenja ni drugih neprijatnosti koje bi vas sprečile da se odmah vratite svojim svakodnevnim aktivnostima.
  • Univerzalna primena: Pogodan je za tretiranje različitih problema kože, uključujući bore, ožiljke od akni, hiperpigmentacije i gubitak elastičnosti.

Tok tretmana

Tretman se izvodi u nekoliko jednostavnih koraka:

  1. Priprema kože: Koža se očisti i pripremi za nanošenje PRX-T33.
  2. Nanošenje preparata: PRX-T33 se nanosi u nekoliko slojeva, uz masažu kako bi se omogućila optimalna penetracija aktivnih sastojaka.
  3. Neutralizacija i završna nega: Nakon nanošenja, tretman se neutralizuje i na kožu se nanosi hidratantna i umirujuća krema.

Preporučeni broj tretmana

Iako se poboljšanje može videti već nakon prvog tretmana, za optimalne rezultate preporučuje se serija od 3 do 5 tretmana u razmaku od jedne do dve nedelje.

Zaključak

PRX-T33 tretman predstavlja efikasnu, bezbednu i praktičnu opciju za sve koji žele da unaprede izgled svoje kože bez bola i dužih perioda oporavka. Njegova sposobnost da stimuliše prirodne regenerativne procese kože čini ga izuzetno popularnim među onima koji teže prirodnom, zdravom i mladalačkom izgledu. Ako razmišljate o unapređenju svoje nege kože, PRX-T33 tretman bi mogao biti idealno rešenje za vas.

 

Pogledajte našu FB i Instagram stranicu.
Za više informacija slobodno nas pozovite. Pogledajte ostale tretmane.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže