Rtl zatezanje kože lica i tela

Radiotalasni lifting
Anticelulit program i mršavljenje
Radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting je najefikasniji nehirurški tretman za podmladjivanje lica i tela. Služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože, a postupak je jednostavan, bezbolan, potpuno bezbedan i ne zahteva nijednu formu anestezije.

Za odrzavanje mladalačkog izgleda presudno je prisutvo kolagena i elastina u koži, čije se stvaranje smanjuje već od 25.godine. Koža počinje da se opušta i stvaraju se prve bore.

Raditalasi svojim toplotnim efektom izazivaju sintezu novog kolagena i elastina, dok ispravljene spirale već prisutnog kolagena kontrahuju, što dovodi do momentanog zatezanja kože, a efekat lifting vidi se odmah nakon prvog tretmana. Sa sledećim intervencijama efekat zatezanja se povećava.

Koliko traje tretman I da li ima neželjena dejstva?

Postupak je bezbedan, bezbolan i ne zahteva nijednu formu anestezije. Aplicira se gel preko tretirane regije i malom sondom se vodi po površini lica  uzrokujući toplotu. Procedura traje 40 minuta ili više zavisno od površine koja se tretira.

Ne daje nikakva neželjena dejstva niti zahteva posebno mirovanje nakon tretmana tako da se možete slobodno i komforno vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima.

Kome se preporučuje tretman?

Preporučuje se osobama koje žele efekat liftinga, ali ne i hiruršku intervenciju. Obavlja se preventivno od 25.godine zbog sprečavanja prevremenog starenja, dok starijim osobama služi za uklanjanje već vidljivih boraiI zatezanje opuštene kože.

Koje regije možemo tretirati?

Ovaj tretman je pogodan za lice i telo, bore i linije oko očiju, spuštene kapke, kesice oko očiju, bore na čelu i licu, kesaste obraze, nazolabijalne bore, duplu bradu i bore vrata.Tretira se opuštena koža dekoltea, grudi, ruku, stomaka, butina i kolena.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže