Vitaminski tretman

Vitaminski tretman
Nega lica, Tretmani lica

Vitaminski tretman

Vitaminski tretman lica za tinejdžere je kao supermoć za tvoju kožu! Ovaj cool tretman uključuje šest koraka koji su kao tajni recept za savršen sjaj. Prvo, opuštajuća masaža čini da se osećaš kao u spa centru. Zatim se brinemo o šminki, oslobađajući tvoje lice od dosadnih nečistoća.

Tu je i piling, superheroj za uklanjanje dosadnih mrtvih ćelija kože. Onda dolazi vitaminski koktel, kao da tvoje lice pije voćni napitak! A onda, masaža za lice, vrat i dekolte s 200 sjajnih pokreta – to je kao Instagram filter u stvarnom životu!

Na kraju, koristimo kremu koja je tvoj BFF – najbolji prijatelj tvoje kože. Ovaj tretman je kao tajni sastojak za trenutni blistavi efekat. Posebno je cool nakon letnjeg sunca, popravljajući sve te sunčane izazove.

Ali, nije samo trenutno čudo. Redovno održavanje ovog tretmana čini te superherojem svoje kože! Smanjuje sitne bore, održava tvoju kožu mekom i čini je otpornom na sve izazove tinejdžerskog života.

Dakle, vitaminski tretman nije samo za sadašnjost, već je tvoj dugoročni saveznik. Tvoja koža će te obožavati!

Šta je vitaminski tretman lica?

Ovo je tretman energetske i vitaminske doze osveženja za sve tipove kože.

Kako se izvodi tretman?

Tretman izvodi u šest koraka od kojih je prvi masaža dobrodošlice, a zatim skidanje šminke. Zatim sledi piling i ubacivanje aktivnog seruma (vitamiski koktel). Potom, masaža lica, vrata i dekoltea od 200 beauty pokreta. I završna faza je krema po tipu kože i savetodani korak za nastavak kućne nege.

Koji su rezultati tretmana?

Momentalna blistavost i mekoća kože lica. Pravi refresh nakon letnjeg perioda i izlaganja sunčevim zracima!

Ukoliko vas zanima više detalja slobodno nas pozovite.
Pogledajte ostale tretmane.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže