Anticelulit program i mršavljenje
ŠTA JE BODY SCULPT I KAKO RADI?

Ovaj tretman generiše pokrete i kontrakciju mišića i pospešuje ćelijski metabolizam i najbolje se opisuje “možete da vežbate dok ležite”. Tokom 30 minuta trajanja tretmana mišći se kontakuju 20000 puta jakim intenzitetom. Ovakvu mišićnu kontrakciju ne možemo proizvesti prilikom redovnog vežbanja. Ovo zahteva dosta energetskih zaliha, tako da se i razgrađuju masti dok vaši mišići rade. Zato se uz ovaj tretman najbrže dolazi do vidiljivih rezultata – smanjenog obima i boljeg mišićnog tonusa.

DA LI SAM JA KANDIDAT ZA BODY SCULPT TRETMAN?

Ova tehnologija je pogodna za većinu ljudi. Samo trudnice i doilje bi ne bi trebalo da budu tretirane aparatom. Žene koje su u menstrualnom ciklusu mogu osetiti jače upale i zato se preporučuje da se tretman izbegava u ovom periodu. Takođe, u koliko imate sledeća stanja treba da izbegavate tretman: metalne ili elektronske implante u telu, maligna oboljenja, operaciju u skorije vreme, epilepsiju ili srčane probleme.

KOLIKO TRAJE TRETMAN?

Tretman traje 30 minuta, preporučuju se 4 tretmana sa minimalnim razmakom od 3 dana između tretmana. U našem centru pravimo individualni plan tretmana u skladu sa vašim ciljevima.

KOLIKO BRZO SE VIDE REZULTATI?

Klijenti obično vide poboljšan tonus mišića dan nakon tretmana. Da bi se postigao efekat razgradnje masti u organizmu potrebno je 4 tretmana. Ovaj efekat se najbolje vidi 2-4 nedelje nakon serije tretmana. Tretmanom se gubi priblizno 19% masti i poboljšava mišićni tonus za 16%.

KOJE DELOVE TELA MOGU DA TRETIRAM?

Odobreno od strane FDA, da se mogu poboljstai mišići zadnjice, stomaka, butina, ruku i takođe ubrzava razgradnja masti. Najviše se rezultati vide na stmaku i zdnjici.

 

KOLIKO DUGO TRAJU EFEKTI?

Nakon serije od 4 tretmana efekti mogu da potraju do 6 meseci. Nekim osobama ce biti potrebni i dodatni tretmani da bi zadrzali rezulte. Ako obnovite jedan tretman na 2-3 meseca, efekti će duže potrajati.

KAKO TREBA DA SE PRIPREMIM PRE TRETMANA

Pre tretmana ne biste trebali da konzumirate hranu sat vremena. Dodjite u udobnoj odeći kako biste se udobnije osećali tokom tretmana

DA LI JE BOLNO?

Samo program je bezbolan. Nema potrebe za anestezijom ili analgeticima. Najblizi opis tokom tretmana je zatezanje tonusa mišića koji imate tokom vežbanja.

DA LI POSTOJI ZRAČENJE TOKOM TRETMANA?

Pokrete mišića ovaj aparat sprovodi magnetnom vibrirajucom energijom, ne pomoću elektomagnetne radijacije. To najbolje vidimo po tome što radijacija proizvodi i toplotnu energiju, dok sam aparat ne proizvodi nikavu toplotu. Emituje daleko manje zračenja nego mobilni telefon. Sama potvrda FDA i CE nam govori da je tretman potpuno bezbedan za ljudsku upotrebu.

DA LI SE OVAJ TRETMAN MOŽE KOMBINOVATI SA DRUGIM TRETMANIMA?

Ovaj tretman se može kombinovati i sa drugim tretmanima za mršavljenje i redukciju masti kod osoba koje skidaju višak. Najčešće uz njega prporučujemo aparaturnu limfnu drenažu kako bi se što pre eliminisao višak i poboljšao ćelijski metabolizam.

PRE TRETMANA BODZ SCULPT-OM:

Ne postoje specijalne radnje koje treba da obavite pre samog tretmana, ali je dobro da vaše telo bude dobro hidrirano i da ne konzumirate hranu sat vremena pre tretmana.

Na uspešnost tretmana može uticati pušenje, konzumiranje alkohola ili opojnih supstanci kao i poremećaji u ishrani.

Na sam tretman se preporučuje da dodjete u udobnoj odeći kako bi vam sam tretman bio prijatniji. Takođe ćemo vas zamoliti da skinete sa sebe nakit i odložite elektronske uređaje.

TOKOM TRETMANA:

Tretman ne zahteva anesteziju.

Tokom samog tretmana ćete osetiti mišićnu kontrakciju u tretiranoj regiji.

Tretman ne zahteva period oporavka. Možete se vratiti dnevnim obavezama odmah nakon tretmana.

POSLE TRETMANA:

Tretman ne zahteva odsustvo od posla, škole ili redovnih aktivnosti koje imate u toku dana.

Izbegavajte da na vašem redovnom treningu tog dana forsirate regiju koju ste tretirali Body Sculpt-om.

Nastavite da unosite dovoljno tečnosti u organizam, da se hranite pravilno i vežbate. Posle tretmana možete popiti protein ili jesti hranu koja ima veću proteinsku vrednost.

INDIKACIJE:

Body Sculpt efektivno podstiče mišiće i redukuje masnoće. Pogodan je za vežbanje abdomnalnih mišića kako bi definisao stomak, vežbanje gluteusa kako bi se mišići podigli i zategli, oblikovanje mišića abdomena kako prednjih tako i bočnih kako bi se definisao struk, stomak zategao i definisao, zatezanje mišića ruku i nogu. Aktivira regeneraciju kolagena mišićnog tkiva, zatezanje tonusa celog kora (grupa mišića stomaka, leđa i unutrašnjih mišića koje daju potporu kičmi i unutrašnjim organima) . Omogućava lepši izgled i građu tela, kao bolje držanje.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže