Botulinski toksin

Estetski tretmani, Tretmani lica

Botulinski toksin

Botulinski toksin se koristi u estetskom tretmanu lica. Relaxing Lift ili tretman Botulinskim toksinom je tretman koji se radi inhibitornim neurotransmiterima. To je jedan od najefikasnijih načina da se opuste određena područja lica i da se na taj način spreči formiranje novih i produbljavanje starih bora.

Indikacije?

Ovaj tretman je idealan za rešavanje horizontalnih bora na čelu, lepezastih bora oko očiju, vertikalnih bora između očiju, pusačkih ili bora „bar code“  oko usana, bora na vratu, ali se mogu tretirati i druge oblasti, npr. podizanja obrva.

Relaksirajući lift je reverzibilni tretman. To dovodi do prirodnog pomlađivanja i otvorenog izraza lica. Naročito je popularan u oftalmologiji gde se odlaže blefaroplastika (operacija višak kože gornjeg kapka), spoljašni deo oka je otvoren, svež, bez umornog izgleda.
Ovaj tretman traje oko 4-6 meseci. Nakon toga može se ponoviti.

Koji se sve nedostaci na licu se mogu rešiti sa botulinskim toksinom?

Rešavanje bora na čelu, između očiju i bora oko očiju, bora na korenu nosa ili popularno „bunny smile“ bora, zatim „bar code“ bore oko usana, Nefertiti tretman donje trećine lica i zatezanje vrata.

Pogledajte našu Instagram i Facebook stranicu. Za više informacija slobodno nas pozovite. Pogledajte ostale tretmane.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže