Gel lak

Gel lak
Manikir, Nega tela

Sve što treba da znate o Gel laku za nokte

Gel lak za nokte je postao jedan od najpopularnijih trendova u svetu nege noktiju, pružajući ženama mogućnost da duže uživaju u savršeno uređenim noktima. Ovaj inovativni proizvod kombinuje dugotrajnost klasičnog laka za nokte sa sjajem i izdržljivošću gela, pružajući tako savršen spoj izdržljivosti i estetike.

Šta je zapravo gel lak za nokte?

Gel lak za nokte je formula koja se nanosi na nokte slično kao klasični lak za nokte, ali se suši pod LED ili UV lampom. Ova tehnika omogućava gel laku da se stvrdne i stvori izdržljivu površinu na noktima koja traje nedeljama bez skidanja ili pucanja.

Prednosti gel laka za nokte

Jedna od glavnih prednosti gel laka je njegova dugotrajnost. Dok klasični lakovi često počinju da se skidaju nakon nekoliko dana, gel lak može trajati i do tri nedelje bez pucanja ili ljuštenja. Ovo je idealno za žene koje nemaju vremena za često menjanje manikira ili žele da im nokti izgledaju besprekorno duže vreme.

Takođe, gel lak pruža intenzivan sjaj koji ostaje svež tokom celog trajanja manikira. Ova visokokvalitetna formula čini nokte izuzetno sjajnim i privlačnim, čak i nakon dugotrajne upotrebe.

Još jedna prednost gel laka je brzina sušenja. Dok klasični lakovi zahtevaju duže vreme sušenja, gel lak se stvrdne za samo nekoliko minuta pod LED ili UV lampom, što znači da možete odmah nastaviti sa svojim aktivnostima nakon nanošenja laka.

Kako se nanosi gel lak za nokte?

Postupak nanošenja gel laka za nokte sličan je onome kod klasičnog laka, ali uz nekoliko dodatnih koraka. Evo osnovnih koraka za nanošenje gel laka:

  1. Priprema noktiju: Nokte treba temeljno očistiti i pripremiti pre nanošenja laka kako bi se osiguralo optimalno prianjanje.
  2. Nanošenje baze: Prvi korak je nanošenje tankog sloja baze gel laka koji će pomoći da se gel bolje prianja na nokat.
  3. Nanošenje boje: Nakon što se baza stvrdne, nanosi se sloj željene boje gel laka. Ovaj korak se može ponoviti kako bi se postigla željena pokrivenost.
  4. Sušenje: Nakon nanošenja boje, nokti se suše pod LED ili UV lampom nekoliko minuta kako bi se gel stvrdnuo.
  5. Završni sloj: Na kraju se nanosi sloj završnog premaza kako bi se zaštitio gel lak i dodatno pojačao sjaj.

Kako se uklanja gel lak?

Uklanjanje gel laka za nokte može biti malo složenije u poređenju sa klasičnim lakom. Najčešći način uklanjanja je korišćenjem acetona i folije. Nokti se umotaju u vaticu natopljenu acetonom, a zatim se obaviju folijom kako bi se omogućilo da acetonska para omekša gel lak. Nakon nekoliko minuta, gel lak se lako skida sa noktiju.

Zaključak

Gel lak za nokte predstavlja savršen spoj dugotrajnosti, sjaja i lepote. Sa svojom izdržljivošću i intenzivnim sjajem, gel lak omogućava ženama da duže uživaju u besprekorno uređenim noktima. Bez obzira da li ste u potrazi za manikirom koji će trajati nedeljama ili želite da dodate malo sjaja svojim noktima, gel lak je definitivno vredan razmatranja.

Pogledajte našu FB i Instagram stranicu.
Za više informacija slobodno nas pozovite. Pogledajte ostale tretmane.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže