Hanakasumi de Sothys

Hanakasumi de Sothys
Masaža, Nega tela

Hanakasumi de Sothys

Hanakasumi de Sothys je revolucionarna terapija koja obećava da će vašu kožu osvežiti, nahraniti i revitalizovati na načine koje do sada niste mogli ni da zamislite. Inspirisan japanskim ritualima lepote i kulturom, ova tretmanska linija donosi spoj luksuza, efikasnosti i ekskluzivnosti, pružajući vam iskustvo koje će zadovoljiti sva vaša čula.

Sothys

Sothys, renomirana francuska kozmetička kuća sa preko 70 godina iskustva, predstavlja nam Hanakasumi de Sothys kao svoje remek-delo. Ova tretmanska linija spoj je najfinijih sastojaka i tehnika masaže, u kombinaciji sa sofisticiranim mirisima koji vas vode na putovanje kroz japanske bašte.

Središnji deo tretmana je masaža koja se izvodi specifičnim pokretima inspirisanim japanskim tehnikama, što dovodi do duboke relaksacije tela i uma. Upotreba toplih aroma ulja doprinosi osećaju duboke opuštenosti i blagostanja.

Dugoročni benefiti

Osim što pruža trenutni osećaj zadovoljstva, ova masaža ima i dugoročne benefite za vašu kožu. Kombinacija pažljivo odabranih sastojaka hrani, hidrira i obnavlja kožu, ostavljajući je mekom, glatkom i blistavom. Ovi proizvodi su dizajnirani da se bore protiv znakova starenja, umorne kože i nepravilnosti, pružajući vam dugotrajnu lepotu i mladolikost.

Svim tipovima kože

Hanakasumi de Sothys tretmani su prilagođeni svim tipovima kože, a njihova efikasnost je potvrđena brojnim pozitivnim iskustvima korisnika širom sveta. Bez obzira da li želite da se opustite nakon napornog dana ili da dubinski negujete svoju kožu, i nudi sve što vam je potrebno za potpuno uživanje u ritualima lepote.

Uzimajući u obzir sve ovo, ne čudi što je ova masaža postala nezaobilazan deo tretmana lepote širom sveta. Prepustite se ovoj jedinstvenoj kombinaciji luksuza i efikasnosti i doživite magiju japanske lepote sa Sothys-om.

Pogledajte našu FB i Instagram stranicu.
Za više informacija slobodno nas pozovite. Pogledajte ostale tretmane.

 
 

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže