Piling tela sa masažom

Masaža, Nega tela

Piling tela sa masažom: Put do glatke i osvežene kože

U današnjem ubrzanom tempu života, briga o telu često pada u drugi plan. Ipak, redovna nega kože ne samo da doprinosi njenom zdravlju, već može imati i pozitivne efekte na naše celokupno blagostanje. Jedan od najefikasnijih načina da revitalizujete svoju kožu i poboljšate raspoloženje jeste piling tela sa masažom. Ova kombinacija tretmana pruža brojne benefite, uključujući uklanjanje mrtvih ćelija kože, poboljšanje cirkulacije i duboku relaksaciju.

Šta je piling tela?

Piling tela je kozmetički tretman koji podrazumeva upotrebu abrazivnih supstanci kako bi se uklonili mrtvi slojevi kože. Najčešće se koriste prirodni sastojci poput šećera, soli, kafe ili zobenih pahuljica, ali i industrijski proizvodi koji sadrže mikrogranule ili hemijske eksfolijante. Redovnim pilingom, koža postaje mekša, glatkija i blistavija, a pore se čiste od nečistoća i sebuma.

Benefiti pilinga tela

 1. Uklanjanje mrtvih ćelija: Piling efikasno uklanja mrtve ćelije sa površine kože, otkrivajući novu, svežiju kožu ispod.
 2. Poboljšanje cirkulacije: Trljanje kože tokom pilinga podstiče protok krvi, što doprinosi boljoj ishrani ćelija i zdravijem izgledu kože.
 3. Unapređenje apsorpcije proizvoda za negu: Nakon pilinga, koža je spremnija da upije hranljive sastojke iz krema, losiona i ulja.
 4. Prevencija urastanja dlaka: Redovan piling pomaže u prevenciji urastanja dlaka, što je posebno korisno nakon depilacije.
 5. Osveženje i revitalizacija kože: Koža postaje mekša, glađa i dobija zdraviji sjaj.

Šta je masaža tela?

Masaža tela je terapeutska tehnika koja se koristi za opuštanje mišića, poboljšanje cirkulacije i smanjenje stresa. Postoji mnogo različitih vrsta masaža, uključujući švedsku, tajlandsku, aromaterapijsku i dubinsku masažu tkiva. Svaka od njih ima svoje specifične tehnike i benefite, ali sve one zajednički deluju na relaksaciju tela i uma.

Benefiti masaže tela

 1. Opuštanje mišića: Masaža pomaže u oslobađanju napetosti u mišićima, smanjujući bol i ukočenost.
 2. Poboljšanje cirkulacije: Masaža podstiče protok krvi, što pomaže u ishrani tkiva i uklanjanju toksina.
 3. Smanjenje stresa i anksioznosti: Fizički kontakt i ritmično pokretanje tokom masaže pomažu u oslobađanju hormona sreće, poput endorfina i serotonina.
 4. Poboljšanje fleksibilnosti: Masaža može pomoći u održavanju ili poboljšanju fleksibilnosti zglobova i mišića.
 5. Detoksikacija tela: Stimulacijom limfnog sistema, masaža pomaže u eliminaciji toksina iz tela.

Piling tela sa masažom: Savršena kombinacija

Kombinacija pilinga i masaže tela pruža sinergijski efekat koji maksimalno koristi benefite oba tretmana. Piling priprema kožu za masažu, uklanjajući mrtve ćelije i omogućavajući uljima i losionima da dublje prodru u kožu. Masaža, s druge strane, pomaže u opuštanju tela, poboljšanju cirkulacije i smanjenju stresa, dok hidratantni proizvodi dodatno hrane i omekšavaju kožu.

Kako izgleda tretman pilinga tela sa masažom?

 1. Priprema kože: Tretman obično počinje čišćenjem kože i pripremom za piling.
 2. Piling: Nanesite piling sredstvo na vlažnu kožu i masirajte kružnim pokretima, posvećujući posebnu pažnju grubljim delovima kao što su laktovi, kolena i stopala.
 3. Tuširanje: Nakon pilinga, isperite kožu toplom vodom kako biste uklonili sve tragove abrazivnih čestica.
 4. Masaža: Na čistu kožu nanesite ulje ili losion za masažu i započnite sa masažnim pokretima. Fokusirajte se na oblasti koje su posebno napete ili bolne.
 5. Hidratacija: Nakon masaže, nanesite dodatni sloj hidratantne kreme kako biste zaključali vlagu i dodatno nahranili kožu.

Zaključak

Piling tela sa masažom predstavlja sveobuhvatan tretman koji pruža brojne benefite za vašu kožu i celokupno blagostanje. Redovnim izvođenjem ovog tretmana, možete uživati u glatkoj, osveženoj koži, poboljšanoj cirkulaciji i dubokoj relaksaciji. Bilo da ga radite kod kuće ili u profesionalnom salonu, piling tela sa masažom je luksuz koji vaša koža zaslužuje.

Pogledajte našu FB i Instagram stranicu.
Za više informacija slobodno nas pozovite. Pogledajte ostale tretmane.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže