Mezoporacija (neinvazivna mezoterapija lica)

Mezoporacija
Nega lica, Tretmani lica

Mezoporacija

Mezoporacija (mezoterapija bez igle) je suštinski revolucionarna metoda koja se koristi za transdermalno unošenje supstanci, delujući na ćelijske mehanizme putem pažljivo kontrolisanih električnih impulsa, vibracija proizvedenih dinamičkim strujama, talasa i precizno podešenih frekvencija. Ovaj tretman se ističe po svojoj sposobnosti otvaranja „kanala“ u dermisu, pružajući dubinski prenos odabranih supstanci prilagođenih specifičnim nepravilnostima koje se tretiraju.

Središnja karakteristika mezoporacije je njezina potpuna bezbolnost i neinvazivnost. Ova tehnika omogućava unošenje supstanci značajne molekulske težine, obezbeđujući dubinsko delovanje na tkiva. Ovo sredstvo koristi efekte električnih polja kako bi uticalo ne samo na pore kože, već i na samu dilataciju tih pora, poboljšavajući njihovu propustljivost.

Električni impulsi i dinamičke struje

Električni impulsi i dinamičke struje ne samo da proširuju pore, već i podržavaju transport molekula duboko do potkožnih slojeva. Na taj način, supstance se prenose direktno tamo gde je njihovo dejstvo najpotrebnije, pružajući optimalne rezultate tretmana.

Vreme trajanja

Vreme trajanja ovog inovativnog tretmana iznosi 45 minuta, čineći ga brzim i efikasnim rešenjem za očuvanje zdravlja i lepote kože. Preporučuje se sprovoditi ovu proceduru jednom nedeljno kako bi se održao kontinuitet i postigao najbolji rezultat.

Osim što omogućava tretmane za specifične kožne nepravilnosti, mezoporacija se ističe i po tome što je prilagodljiva različitim potrebama pojedinca. Stručnjaci prilagođavaju supstance koje se koriste u skladu s jedinstvenim karakteristikama kože svakog klijenta.

Zaključak

U zaključku, mezoporacija predstavlja vrhunsku tehnologiju u oblasti nege kože, omogućavajući potpuno novo iskustvo tretmana koje je usmereno ka dubinskom delovanju, bezbolnosti i individualnom pristupu. Sa svojim impresivnim sposobnostima prenosa supstanci, ova tehnika donosi inovaciju u svet nege kože, obećavajući izuzetne rezultate i dugotrajno očuvanje zdrave i blistave kože.

Pogledajte ostale tretmane lica. Za više informacija slobodno nas pozovite.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže