Purifying higijenski tretman

Nega lica, Tretmani lica

Purifying Higijenski Tretman: Vodič za Dubinsku Čistoću i Zdravu Kožu

Savremeni način života, zagađenje i svakodnevni stres često ostavljaju tragove na našoj koži. Purifying higijenski tretman postao je sve popularniji kao rešenje za dubinsko čišćenje i revitalizaciju kože. Ovaj tretman kombinuje napredne tehnike čišćenja sa prirodnim sastojcima, pružajući sveobuhvatnu negu i vraćajući koži njen prirodni sjaj i zdrav izgled.

Šta je Purifying Higijenski Tretman?

Purifying higijenski tretman je specijalizovana procedura koja ima za cilj dubinsko čišćenje kože, uklanjanje nečistoća, sebuma i mrtvih ćelija, te smanjenje upala i iritacija. Ovaj tretman je idealan za sve tipove kože, ali se posebno preporučuje osobama sa masnom, mešovitom ili problematičnom kožom sklonom aknama.

Koraci u Purifying Higijenskom Tretmanu

  1. Priprema Kože: Pre početka tretmana, koža se temeljno čisti blagim sredstvom za čišćenje kako bi se uklonili površinski slojevi prljavštine i šminke.

  2. Eksfolijacija: Koriste se blagi piling preparati ili hemijski eksfolijanti koji uklanjaju mrtve ćelije sa površine kože, čineći je glatkom i spremnom za dubinsko čišćenje.

  3. Parenje Kože: Upotreba pare pomaže u otvaranju pora, čime se omogućava lakše uklanjanje sebuma i nečistoća. Parenje takođe poboljšava cirkulaciju i priprema kožu za dalji tretman.

  4. Ekstrakcija: Ručno ili uz pomoć specijalnih instrumenata, uklanjaju se miteseri i druge nečistoće iz pora. Ovaj korak zahteva stručnost kako bi se izbegle iritacije i oštećenja kože.

  5. Maska za Dubinsko Čišćenje: Nakon ekstrakcije, nanosi se maska bogata aktivnim sastojcima poput gline, uglja ili salicilne kiseline. Ova maska dodatno čisti pore, smiruje upale i balansira lučenje sebuma.

  6. Toniziranje i Hidratacija: Tretman se završava upotrebom tonika koji vraća pH ravnotežu kože i hidratantnog seruma ili kreme koja obnavlja hidrataciju i štiti kožu od spoljašnjih uticaja.

Prednosti Purifying Higijenskog Tretmana

  • Dubinsko Čišćenje: Efikasno uklanja nečistoće, masnoće i mrtve ćelije koje zapušavaju pore.
  • Smanjenje Akni i Upala: Redovnim tretmanom smanjuje se pojava akni i upala, poboljšavajući celokupno stanje kože.
  • Poboljšana Tekstura Kože: Koža postaje glatkija, mekša i ujednačena.
  • Prevencija Budućih Problema: Redovno čišćenje sprečava zapušavanje pora i nastanak novih nepravilnosti.

Zaključak

Purifying higijenski tretman predstavlja savršen balans između dubinskog čišćenja i nežne nege kože. Idealan je za sve koji žele da postignu zdravu, čistu i blistavu kožu. Redovno uključivanje ovog tretmana u vašu rutinu nege lica može značajno poboljšati izgled i zdravlje vaše kože, dajući vam svež i mladalački izgled. Ako još niste probali ovaj tretman, sada je pravo vreme da svojoj koži pružite ono što zaslužuje.

 

Pogledajte našu FB i Instagram stranicu.
Za više informacija slobodno nas pozovite. Pogledajte ostale tretmane.

Lokacija

Braće Ribnikar 7/16 21000 Novi Sad

Kontakt podaci

069/155-41-44 & 021/636-02-45

Informacije

Društvene mreže